Sistemul de umidificare a aerului

FINESTFOG acordă o mare importanță calității înalte a sistemelor de control. Numai componentele de la producători de renume precum Siemens sau Eaton, Möller, își găsesc drumul în dulapurile noastre de comutare. Unitățile de control FINESTFOG sunt oferite în două versiuni: Eaton-Möller - controler pentru control complet automatizat de până la 6 zone de umidificare și cu un randament maxim de umidificare de 780 litri pe oră. Cuprinde PLC Eaton-Möller, afișajul operatorului și convertorul de frecvență.

Siemens S 7 - controlorul cel mai ușor de utilizat, bazat pe un Siemens SPS S7. Până la 8 zone pot fi umidificat. Panoul tactil SIMATIC HMI KP 700 (7 ") afișează toate funcțiile de parametrii. Unitatea de control include un înregistrator de date, un contor de ore de funcționare pentru fiecare zona, analiza tendințelor și numeroase alte funcții auxiliare. Opțiunile variază de la monitorizare de la distanță până la transferului de date către un sistem de management al facilităților. Consultați specialiștii noștri pentru variantele de configurare disponibile.


FINESTFOG GmbH este unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme de umidificare a aerului din Europa. Compania proprietară a fost înființată în 1994.

FINESTFOG produce sisteme de umidificare a aerului de înaltă presiune începând din 2002. În 2006 FINESTFOG a adăugat sisteme de osmoză inversă portofoliului său de produse.

După o creștere continuă, sediul central al companiei a fost mutat în 2010 în apropiere de Ottobrunn Munchen. Suprafața fabricii de 800 m² găzduiește acum dezvoltarea, planificarea, producția și coordonarea vânzărilor sub un singur acoperiș.

www.finestfog.com

PLASAȚI O CERERE DE OFERTA

Contacte

Print Solutions Ltd 3 Preciziei St., Magurele 077125 Ilfov, Romania Tel.: +40761323532 e-mail: office@printsolutions.ro