Pulse Roll Label Products

Pulse Roll Label Products

Pulse Roll Label Products oferă soluții inovatoare pentru cerneluri și lacuri flexo pentru imprimare web îngustă.
Compania este specializată în formularea de produse performante care asista imprimantele de etichete din întreaga lume
pentru obtinerea unei culori consistente si a unei calitati optime a imprimării. Produsul pentru etichete Pulse Roll ajută clienții să rămână competitivi pe piața de astăzi, oferă soluții cu valoare adăugată care cresc eficiența, reduc risipa și reduc timpul minim pentru mașinile de imprimat pentru a îmbunătăți rentabilitatea.
Compania livrează din 2001 produse de înaltă calitate pentru industria tipografică.
Astăzi, cu abordarea sa de succes, bazată pe soluții și orientată către client, Pulse Roll Label Products este ferm definita ca si un producător de cerneluri, lacuri și acoperiri flexo de înaltă performanță.
Deservind o bază de clienți internaționali, produsele sunt vândute și utilizate de rotativele înguste
și convertoare de etichete la nivel mondial pentru diverse aplicații de imprimare, cum ar fi cerneluri pe bază de apă UV și flexo, precum și cerneluri pentru ecran UV.
De la mari grupuri internaționale la mici companii private, cernelurile și lacurile UV flexo sunt concepute în principal pentru etichete autoadezive și fuzibile pentru o serie de segmente de piață incluzand alimente și băuturi, gospodărie, sănătate și frumusețe, îngrijire personală și medicamente.


 www.pulserl.com