Industrias OGI

În 1960, INDUSTRIAS OGI S.L. a început să producă gelatină, în scopuri tehnice, din lactate din produse din blanuri din industria de bronzare.

În 1980, compania a început să producă adezivi pe bază de gelatină pentru carton și hârtie pentru sectoarele de procesare. În anul 2000, o nouă fabrică a fost construită într-o zonă industrială modernă lângă Estella (Navarra).

Compania produce o mare varietate de gelatină tehnică, fiecare având funcții specifice care să acopere o varietate de aplicații, precum și o gamă largă de adezivi pe bază de gelatină pentru hârtie și carton pentru sectoarele de procesare.

www.gelatinasogi.com


EPPLE Druckfarben AG

Pasiunea pentru excelență este tradiție la Epple Druckfarben AG, așa cum deja a demonstrat-o părintele curentului Epple Druckfarben AG. În 1870, Theodor Bernhard Albert Klotzsch a înființat o fabrica de cerneluri tipografice în Radebeul, lângă Dresda. Din 1875 a devenit foarte colorat în fosta fabrica Robert Gysae, cum aici a început producția de cerneluri colorate de imprimare, precum și diferite ajutoare de imprimare.

Internaționalizarea piețelor de vânzare în anii nouăzeci a condus compania dincolo de Europa pe piața mondială. Principalii factori care au contribuit aici au fost calitatea produselor și puterea inovatoare a companiei. Dezvoltarea și lansarea pe piață a unor noi produse ecologice generații de cerneluri tipografice, pe bază de agenți de legare vegetale pure, a subliniat rolul companiei ca lideri tehnologici în domeniul lor și din 1999 imprimantele de pe toate continentele au folosit cernelurile din casa lui Epple.

Succesul continuu și creșterea durabilă au determinat cursul companiei încă de la la începutul mileniului: 2007 a dus la extinderea zonei de producție cu o nouă hala de producție construită, echipată cu cea mai modernă tehnologie pentru producție durabilă.

Marca Epple a fost relansată la drupa 2016, iar de atunci compania și-a extins rețeaua sa mondială de vânzări. Pasiunea pentru excepție este încă aprinsă și nediluată după aproape 150 de ani. Seria sigură de alimente BoFood® Organic și cerneala pură PURe® au poziționat Epple ca pionieri ai tipăririi ofsetului durabil cu foi de hârtie, stabilind trendul pentru industrie și pentru clienți.

www.epple-druckfarben.de


PearlTec GmbH

Pearltec este un specialist modern și inovator de vopsele pentru industria grafică.

Gama de produse include lacuri de dispersie de înaltă calitate, soluții de fântână bazate pe ulei și lacuri UV, aditivi de curățare și imprimare. Cooperarea cu tehnologii cuprinzătoare de producători de cerneluri de imprimare, suporturi de imprimare și mașini de imprimat asigură avantajul inovativ al Pearltec. În strânsă legătură cu clienții noștri dezvoltăm noi soluții economice pentru toate proiectele ambițioase.

Pearltec este cunoscută în industria grafică ca partener competent pentru stabilirea tendințelor, soluții cu cele mai înalte standarde de calitate pentru clienții mai ambițioși. Prioritatea noastră principală este să combine siguranța mediului cu profitabilitatea.

www.pearltec-gmbh.de.


Planatol GmbH

Denumirea Planatol reprezintă o tehnologie de adezivi de înaltă calitate. Ca unul dintre principalii furnizori de adezivi, aplicații adezive și sisteme de aplicare, servim industria de lemn, hârtiei și a ambalajelor și oferim soluții speciale personalizate pentru multe altele ramuri ale industriei. Susținem procesele de lipire de mare viteză și putem oferi și soluții pentru provocări complexe de lipire.

Lipirea mecanică este din ce în ce mai mult înlocuită de lipirea adezivă, făcând din producție procese mai curate, mai rapide și mai economice. Activitățile noastre de dezvoltare răspund creșterii cererii de aplicații adezive inovatoare și au o contribuție importantă pentru a dovedi o valoare adăugată și mai mare pentru clienții noștri. Combinația noastră chimică și know-how-ul de inginerie mecanică contribuie la obținerea unor efecte sinergice ridicate și la un nivel valoros al transferului de cunoștințe.

www.planatol.de


Finest Fog GmbH

FINESTFOG GmbH este unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme de umidificare a aerului din Europa. Compania proprietară a fost înființată în 1994.

FINESTFOG produce sisteme de umidificare a aerului de înaltă presiune începând din 2002. În 2006 FINESTFOG a adăugat sisteme de osmoză inversă portofoliului său de produse.

După o creștere continuă, sediul central al companiei a fost mutat în 2010 în apropiere de Ottobrunn Munchen. Suprafața fabricii de 800 m² găzduiește acum dezvoltarea, planificarea, producția și coordonarea vânzărilor sub un singur acoperiș.

www.finestfog.com


PCO Europe BV

PCO Europe B.V. is a leading manufacturer and supplier of printing chemicals for the offset printing industry. The company was established in 1976. PCO Europe B.V. is positioned in the market as a specialist and as an advanced fountain solution concentrates supplier with a continuing investment in research and development. A modern and extensive R&D facility with Quality certifications, a varied team of specialists and more over the willingness to offer tailor The partnership leverages the long expertise of PCO Europe B.V. A dedicated and highly qualified local management makes PCO EastGate a powerful force. Its outstanding success and growth recently resulted in acquiring a new advanced manufacturing plant with an innovative R&D laboratory. This is to ensure continual development of technically superior products to meet changing customer requirements. PCO Europe B.V. has implemented a quality management system in compliance with the standard NEN-EN-ISO 9001-2015.

http://www.pco-eu.com 


Pulse Roll Label Products

Pulse Roll Label Products oferă soluții inovatoare pentru cerneluri și lacuri flexo pentru imprimare web îngustă.
Compania este specializată în formularea de produse performante care asista imprimantele de etichete din întreaga lume
pentru obtinerea unei culori consistente si a unei calitati optime a imprimării. Produsul pentru etichete Pulse Roll ajută clienții să rămână competitivi pe piața de astăzi, oferă soluții cu valoare adăugată care cresc eficiența, reduc risipa și reduc timpul minim pentru mașinile de imprimat pentru a îmbunătăți rentabilitatea.
Compania livrează din 2001 produse de înaltă calitate pentru industria tipografică.
Astăzi, cu abordarea sa de succes, bazată pe soluții și orientată către client, Pulse Roll Label Products este ferm definita ca si un producător de cerneluri, lacuri și acoperiri flexo de înaltă performanță.
Deservind o bază de clienți internaționali, produsele sunt vândute și utilizate de rotativele înguste
și convertoare de etichete la nivel mondial pentru diverse aplicații de imprimare, cum ar fi cerneluri pe bază de apă UV și flexo, precum și cerneluri pentru ecran UV.
De la mari grupuri internaționale la mici companii private, cernelurile și lacurile UV flexo sunt concepute în principal pentru etichete autoadezive și fuzibile pentru o serie de segmente de piață incluzand alimente și băuturi, gospodărie, sănătate și frumusețe, îngrijire personală și medicamente.


 www.pulserl.com


Printgraph Finito

Printgraph Finito este un producator de top de cauciucuri de tipar de ultima tehnologie (Finito No Stop),  asternuturi calibrate (Finito) si placi polimerice pentru lacuri  atat pe baza de apa cat si UV (Finito Rain).

www.printgraph.it