Osmoza inversa

Sistemele compacte de osmoză inversă de la FINESTFOG se caracterizează printr-un design deschis și performanța lor. Sistemele produc între 100 și 900 litri de apă pură pe oră (capacități mai mari la cerere).

Modulul de osmoză FINESTFOG se află în centrul sistemului de purificare a apei. Membrana sa compozită de înaltă calitate este garantată pentru o eficiență ridicată pe o durată lungă de viață. Designul deschis al unității facilitează monitorizarea performanței.

Contoarele de debit pentru fluxul de permeat și condens (apă reziduală) furnizează informații despre eficiența de funcționare. Un senzorul de conductivitate asigură cea mai înaltă calitate a apei. O pre-alarmă și o alarmă oferă suficientă avertizare privind creșterea conductivității. Toți parametrii de operare pot fi afișați pe un display digital.

Nu există niciun risc de recontaminare a apei, deoarece este un sistem închis cu un rezervor tampon mic. Un sistem integrat de sterilizare UV la sfârșitul procesului oferă siguranță că nu există microorganisme rămase în apa tratată.


FINESTFOG GmbH este unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme de umidificare a aerului din Europa. Compania proprietară a fost înființată în 1994.

FINESTFOG produce sisteme de umidificare a aerului de înaltă presiune începând din 2002. În 2006 FINESTFOG a adăugat sisteme de osmoză inversă portofoliului său de produse.

După o creștere continuă, sediul central al companiei a fost mutat în 2010 în apropiere de Ottobrunn Munchen. Suprafața fabricii de 800 m² găzduiește acum dezvoltarea, planificarea, producția și coordonarea vânzărilor sub un singur acoperiș.

www.finestfog.com

PLASAȚI O CERERE DE OFERTA

Contacte

Print Solutions Ltd 3 Preciziei St., Magurele 077125 Ilfov, Romania Tel.: +40761323532 e-mail: office@printsolutions.ro