EPPLE Druckfarben AG

EPPLE Druckfarben AG

Pasiunea pentru excelență este tradiție la Epple Druckfarben AG, așa cum deja a demonstrat-o părintele curentului Epple Druckfarben AG. În 1870, Theodor Bernhard Albert Klotzsch a înființat o fabrica de cerneluri tipografice în Radebeul, lângă Dresda. Din 1875 a devenit foarte colorat în fosta fabrica Robert Gysae, cum aici a început producția de cerneluri colorate de imprimare, precum și diferite ajutoare de imprimare.

Internaționalizarea piețelor de vânzare în anii nouăzeci a condus compania dincolo de Europa pe piața mondială. Principalii factori care au contribuit aici au fost calitatea produselor și puterea inovatoare a companiei. Dezvoltarea și lansarea pe piață a unor noi produse ecologice generații de cerneluri tipografice, pe bază de agenți de legare vegetale pure, a subliniat rolul companiei ca lideri tehnologici în domeniul lor și din 1999 imprimantele de pe toate continentele au folosit cernelurile din casa lui Epple.

Succesul continuu și creșterea durabilă au determinat cursul companiei încă de la la începutul mileniului: 2007 a dus la extinderea zonei de producție cu o nouă hala de producție construită, echipată cu cea mai modernă tehnologie pentru producție durabilă.

Marca Epple a fost relansată la drupa 2016, iar de atunci compania și-a extins rețeaua sa mondială de vânzări. Pasiunea pentru excepție este încă aprinsă și nediluată după aproape 150 de ani. Seria sigură de alimente BoFood® Organic și cerneala pură PURe® au poziționat Epple ca pionieri ai tipăririi ofsetului durabil cu foi de hârtie, stabilind trendul pentru industrie și pentru clienți.

www.epple-druckfarben.de


Produsele fabricate de această companie


BoFood MH cerneluri de migrare scăzută pentru pachete de produse alimentare
Lac mat 1360
I-NET XL
Cerneluri fluorescente
PERFECT SPEED
Cerneluri Deep Black 52779
Lac strălucitor 627
Cerneluri de procese UV
PREMIUM PSO
Lac de mare luciu 1667
Cerneluri pentru folii
SELECȚIA PRO - Cerneluri de procedură pentru tipărirea pachetelor.
BoFood MH Tobacco cerneluri
Lac mat 1060
Cernelurile de procesare pentru tablă